Son Puntillas

Historie

Efter at have rejst rundt i Cuba, fra Havanna til de mindste flækker, besøgt et utal af cafeer og “Casas de la Trova”, indtaget mængder af mohitos og hørt herlig cubansk son og salsa musik, var det helt oplagt – ja nærmest uundgåeligt – for Jørn Nagel i foråret 2009 at samle et dansk son-orkester, der kunne spille den hjertevarme musik under vor køligere himmelstrøg.

Son spilles typisk af mindre orkestre og er roligere end salsa, men ikke mindre intens og dansevenlig – tværtimod!

Son Puntillas – “Son let-på-tå” – blev samlet af musikere og sangere, der har spillet og sunget mange forskellige stilarter, men som alle havde en tilknytning til det Københavnske salsa-miljø og stor kærlighed til cubansk musik.

Sommeren 2009 havde Son Puntillas sin debutkoncert på Kulturkajen Docken i København med stor succes – fuldt hus, fuldt dansegulv og meget positiv omtale – og har siden  kunne høres rundt om i landet.

Der er mange fantastiske latin-musikere i Danmark, og Son Puntillas trækker gerne på disse som gæstesolister for at få ny inspiration og forstærket det musikalske udtryk.

Son Puntillas (Son let-på-tå ) tager dig med til Cubas Cafeer og Casas de la Trova, og spiller cubanernes egen musik - salsa og son.

Son-musik er intens og dansevenlig, og spilles af små orkestre med en varm og intim klang. Autentisk sang og musik, originale instrumenter og ægte tropisk varme.

Læs mere