Son Puntillas

Medlemmer

Camila Viancos Sang og percussion

Camila, der er dansk-chilener, fortolker med sin autentiske sydamerikanske sangstil den cubanske musik fra intens bolero til vild salsa som forsanger i Son Puntillas.

Udover at synge i Son Puntillas er Camila showdanser og salsa instruktør, samt DJ i Sonido Matucao, der spiller klassisk “salsa dura” til events og fester.

Læs mere om Camila på camila.nu.

.

Emilio Arp Sang og percussion

Emilio – Son Puntillas maskuline forsanger – har fået den latinamerikanske musik ind med modermælken, da begge hans forældre er centrale figurer i det danske salsamiljø.

Udover at være en både følsom og kraftfuld sanger er Emilio en værdsat percussionist.

Emilio bruger det meste af sin tid på musik og spansk tradition, dels gennem spanskstudier på universitetet, rejser og ophold i Latinamerika, og dels har Son Puntillas valgt at “låne ham ud” som sanger i Salsa Libre, Latino Royal, VIVA, Sadifiri og BongoBizz.

.

Bjarke Nicolajsen Trumpet, kor og percussion

Bjarke er den sidst tilkomne i orkesteret. Hans medrivende solospil og kraftfulde melodispil, får Son Puntillas til at lyde som om der er en hel blæser-sektion med på scenen.

Han har kandidat eksamen fra Syddansk Musikkonservatorium i 2011, med studier på Koninklijk Conservatorium i Holland i 2010.

Spiller pt. med Birthe Kjær’s Feelgood Band og Brassflavour. Turnérede med det højt estimerede European Youth Orchestra i 2011. Og har tidligere dirigeret Esbjerg postorkester.

.

Jørn Nagel Kapelmester – Laud Cubano og violin

Jørn spiller primært på det specielle cubanske strengeinstrument “Laud Cubano”, som er en slags lille 12-strenget guitar, der spiller de karakteristiske gentagne figurer i musikken og er med til at give orkesteret sin specielle lyd. Han er i dag den førende på dette instrument inden for son og salsa musik i Danmark………og den eneste!

Man kan i øvrigt møde ham rundt omkring, hvor han spiller jazz og rock på violin og guitar, men han satser på at ende sine dage som son-musiker i “Casa de la Trova” i Trinidad de Cuba.

.

Rasmus Schmidt Guitar

Rasmus’ fingernemme, spansk inspirerede guitarspil i Son Puntillas trækker klare linier til hans baggrund som flamenco-guitarist, og tilfører den traditionelle musik en ekstra dimension.

Rasmus’ musikalske virke spænder vidt, lige fra undervisning af børn og unge, over opbygning af studiefaciliteter som leder af Ungehuset på Amager til optræden på Roskilde Festivalen som guitarist i en flamenco-trup.

.

Ulrik Hindø Kontrabas

Ulriks magtfulde kontrabas udgør det rytmiske centrum og fundament for Son Puntillas.

Ulrik er som bassist vokset op med swing og fusion og har efter rejser og ophold i Brasilien udviklet en stor forkærlighed for latinamerikansk musik og dans.

Som bassist i Son Puntillas dyrker han det meget vanskelige og særegne basspil, der er så karakteristisk for cubansk musik og er med til at give musikken det rytmiske drive, der næppe findes i andre musikformer.

Ulrik holder desuden styr på Son Puntillas noder og hjemmesiden puntillas.dk.

.

Peter Suwalski Conga, bongo og percussion

Peters swingende og rutinerede congas, udgør det “rytmiske epicenter” i Son Puntillas. Hans mangeårige erfaring som musiker, kapelmester og underviser er i høj grad med til at holde sammen på musikken.

Uddannet som slagtøjsspiller i USA, leder af salsaorkestret The Suwalski Worldclub. Trommeslager i afro-bandet Dulla. Her ud over har han spillet i en lang række verdensmusik orkestre.

Han har medvirket på CD’erne “Welcome To The Worldclub”, “The Blues Is A Feeling” og “Løjtegaard Irving – en dag på rekonvalescenten”. Peter er desuden en erfaren musik underviser.

Læs mere om Peter på www.suwalski.com

.

Son Puntillas (Son let-på-tå ) tager dig med til Cubas Cafeer og Casas de la Trova, og spiller cubanernes egen musik - salsa og son.

Son-musik er intens og dansevenlig, og spilles af små orkestre med en varm og intim klang. Autentisk sang og musik, originale instrumenter og ægte tropisk varme.

Læs mere